5. oktober 2022

VABILO - DNEVI KMETIJSTVA SLOVENSKE ISTRE

GOBARSKO-MIKOLOŠKO DRUŠTVO SLOVENSKE ISTRE   
ASSOCIAZIONE MICOLOGICA DELL'ISTRIA SLOVENA
________________________________________________________________________________

Datum: 25.9. 2022

Spoštovani člani in članice!

V L J U D N O    V A S    V A B I M O :

1. Veseli smo, da bodo letos dnevi Kmetijstva Slovenske Istre in priložnost, da imamo na sejmu osrednjo razstavo svežih primerkov gob. Sejem bo potekal 8. in 9. oktobra 2022 na parkirišču pri stadionu v Kopru.
Za izvedbo najlepšega dogodka našega društva je potrebno, da se v okviru možnosti vsi člani aktivno vključimo in pripomoremo k uspešni izvedbi in predstavitvi razstave. Vabimo, da se pridružite pri nabiranju primerkov gobic, pri sami izvedbi in predstavitvi razstave ter dežurstvu na sami razstavi.
Lepo prosimo, da si v petek 7. oktobra 2022 vzamete čas in v vaših skritih kotičnih naberete primerke gob za rastav. Primerke prinesite v platojih na mahu in sicer ob 16. uri na sedež društva. Če vam ura ne ustreza nam to sporočite ali primerke predate članu, ki bo ob tej uri lahko prišel na sedež.
Prosimo za sodelovanje na determinaciji in pripravi razstave 7. oktobra od 16. ure dalje.
Za dežurstvo 8. in 9.10. vas prosimo, da pokličete Mileno Kocjančič, GSM 031 254 907 in se dogovorite o dnevih in uri dežurstva. Dežurstvo bo potekalo med 9. in 19. uro.  

2. Dne 6. 10. 2022 bomo za Osnovno šolo Koper pripravili priložnostno razstavo in za četrte razrede izvedli učne ure. Da bomo lahko razstavili primerke svežih gobic, vas lepo prosimo, da v sredo, 5.10.2022 prinesete na gobarski večer ob 19. uri čim več primerkov gobic, ki jih bomo skupaj določili in pripravili za razstavo. Vabimo vas tudi, da sodelujete pri pripravi razstave na šoli in pri učnih urah z učenci.

3. Po razstavi gobic bomo pričeli s popisovanjem gobic v Škocjanskem zatoku. Vabimo vas, da nam sporočite vaš interes za sodelovanje pri popisu zaradi določitve manjših skupin za vstop v ŠZ.

4. V primeru vašega interesa lahko organiziramo s Simbiozo izobraževanje za digitalno opismen-jevanje oz. spoznavanje aplikacij preko GSM ali znanja na računalniku. Če ste zainteresirani pokličite predsednico na GSM 041 295 629, da se pogovorimo o aplikacijah, ki vas zanimajo.

5. Le za opomnik, da potekajo izobraževanja na sedežu društva vsako prvo in tretjo sredo v mesecu, s pričetkom ob 19. uri.
-------------------
Če še niste sporočili potrebe po nabavi osebne opremo, vas vabimo, da to storite čimprej.

Članarino lahko poravnate do razstave gob. Če tega še niste storili, vas vabimo, da to storite čimprej z nakazilom na TRR SI56 1010 0003 5291 311, sklic SI99 ali s plačilom na razstavi.

GOBARSKI POZDRAV !                         UPRAVNI ODBOR

 

Ni komentarjev: