20. oktober 2020

PREKINITEV AKTIVNOSTI

 

Spoštovani dragi člani in članice,


Za čas rasti gob smo načrtovali številne aktivnosti za uresničitev programskih nalog, ki smo si jih zadali na Zboru članov. Dogovorili smo izvedbo učnih ur v šolah in vrtcih, osrednjo razstavo gob v enem od trgovskem centru, srečanje z izobraževanjem v Brezovici pri Gradinu, strokovno ekskurzijo, izobraževanje za pridobitev znanja determinatorja pripravnika, idr.

Skrbno spremljamo informacije o hitrem porastu števila okuženih in obolelih z virusom COVID-19 in s tem v zvezi sprejete ukrepe. 

Vsekakor bomo v prvi vrsti spoštovali ukrepe in skrbeli za naše zdravje in zdravje vseh s katerimi bi prišli v stik pri izvajanju aktivnosti, četudi bi se srečevali v manjšem številu. Zato predvidene aktivnosti ne bomo uresničevali vse dokler zato ne bodo pogoji. Ne  želimo spravljati v nevarnost zdravje nikogar od vas. Torej, ravnajmo samozaščitno in preudarno saj verjamemo, da bo kmalu prišel čas, ko se bomo družili in udejanjali naše cilje in naloge. Do takrat pa veliko lepih dogodkov, predvsem pa zdravja vam in vsem okoli vas.

 

Po dogovoru z nekaterimi člani UO

Vršilka dolžnosti predsednika pooblaščena podpredsednica Irena Sirotič Dobrila

Ni komentarjev: