20. januar 2020

SVET GLIV/GOB MED UČENCI OSNOVNE ŠOLE ŠMARJE

Učiteljica Kristina Pust Badovinac, prof. ke-bi, iz
OŠ Šmarje se je v decembru mesecu zanimala ali bi lahko sodelovali 16.1.2020 z učnima urama za dva oddelka 6. razredov.


Njeno zanimanje smo seveda potrdili in se dogovorili, da za učne ure pripravimo power point prezentacijo po učnih listih, ki so jih dobili vsi učenci in učenke.
Dan pred tem, so predsednik komisije za izobraževanje in navedeni člani nabrali, določili in opremili z lističi z imeni gob. Nabralo se je 11 različnih vrst. Popis je v prilogi tega poročila.



Za druge materiale, ki so nujno potrebni za izvedbo učnih ur je poskrbel Edvard Robin. Za nekaj materiala je poskrbela Irena Sirotič Dobrila. Z Edvardom sva prišla za 10. uro na šolo, glede na to, da je bil napovedan pričetek prve učne ure za 10.15 uro. Pozdravil naju je tudi ravnatelj g. Edi Glavina ter nam poleg kave zagotovil tudi malico.


V učilnici biologije smo razobesili plakata ter pripravili vse za power   point prezentacijo. Razstavili smo še zgibanke in nabrane primerke gob. Učencem smo razdelili učne liste in izvedla predavanja v trajanju po 45 minut za vsak razred. Predavanje je potekalo po zaporednju vprašanj na učnih listih.


Učenci so izpolnjevali učne liste ob predavanju. Zadnje vprašanje bodo dorekli ob drugi šolski uri.
Učitelji so se nam zahvalili za sodelovanje in nama izročili simbolični darilci učencev.

PRISPEVEK: IRENA SIROTIČ DOBRILA
FOTO: IRENA SIROTIČ DOBRILA

1 komentar:

liliane pravi ...

Dobro jutro. ,
Potrebuješ posojilo?
Ste posameznik, ste podjetnik, zasebni investitor, partnerstvo, ali pa oseba, ki potrebuje hitro financiranje odvisno od situacije. V sodelovanju z mojo ekipo imamo rešitve za vaše težave. Nudimo posojila  1.500 € 10,000,000€ na ugodno obrestno mero, glede na znesek posojila, ki jih želite, z povračilo obdobju, v kratko -, srednje-in dolgoročno. To posojilo lahko ponudimo vsem resnim in poštenim ljudem, ki bi ga lahko odplačali. . Prosimo, pokličite nas za več informacij o naših pogojih. Hvala.
Tukaj je naša Kontaktna E-pošta: villardfinance@gmail.com