16. april 2014

ZBOR ČLANSTVA


Kot vsako leto smo društva po zakonu dolžni sklicati zbor članov. Letos je bil naš zbor v Petek 28.marca in sicer PROGRAMSKO VOLILNI. Potekal je skladno z vabilom in scenarijem. O poteku zbora je bil pisal zapisnik. Na zboru je bilo prisotnih dovolj članov za sklepčnost. Vsi predlogi Upravnega odbora so bili soglasno sprejeti. Nekateri člani so dali zelo koristne predloge, ki jih je članstvo prav tako soglasno potrdilo.













Na zbor smo kot vedno povabili tudi predstavnike lokalne upravne organe, predstavnike drugih gobarskih in prijateljskih društev. povabilu so se odzvali predstavniki iz:  GD Ribnica, AMD Milje, KD Šavrini in anka Šavrinke Gračišče.











 Opravičili so se GD Šmartno, odsotnost so opravičili tudi iz GD Buje. Vsi predstavniki so se zahvalili za povabilo in nam zaželeli veliko uspehov v bodoče kot tudi veliko skupnih akcij in druženja. Seveda niso pozabili nam zaželeti DOBRE BERE...






Predsednik AMD Milj, g. Marino Zugna je med drugim pozdravil namero in vsebino listine, ki jo bomo podpisali skupaj s prijatelji iz GD Umag.








Vodstvu Osnovne šole Dušana Bordona iskrena zahvala za donacijo, to je uporabo dvorane z ozvočenjem. 

Po končanem zboru smo prigriznili skrbno pripravljen narezek, nazdravili s kozarčkom domačega vina, soka ... Naše pridne članice tudi tokrat nas niso pozabile pogostiti z odličnimi sladkarijami - pecivi - HVALA. 


Prispevek: Zdravko Sirotič
Foto: Jani Popit
Več slik si lahko ogledate v novi albumi slik - facebook - Albumi

Ni komentarjev: