4. december 2009

NOVOLETNO SREČANJE

V soboto 28 10. 2009 smo se gobarji zbrali v "RESTAVRACIJI EMONENEC" v Šalari, da se poslovimo od tekočega leta, ki je bilo na eni strani zelo uspešno na drugi strani pa tudi zelo pestro. Poleg rednega zbora članov društva smo imeli tudi izredni letni zbor članov z volitvami novega vodstva - organov našega društva. Z doseženim smo lahko zelo zadovoljni in ponosni na naše delo na vseh področjih delovanja. Žal smo bili manj uspešni pri nabiranju gob in spoznavanju le-teh zaradi zelo sušnega vremena v času rasti gob.




Zbralo se nas je kar lepo število članov in drugih povabljenih gostov - prijateljev iz drugih gobarskih društev in drugi. Ob dobro pripravljeni hrani in lepi glazbi smo se sprostili in uživali. Kot vsako leto smo tudi letos izbirali Miss. ŽORDANO in Mr. JURČKA. Lansko letna izbranca sta morala predati kroni za letos uspešnejšima izbrancema.




Ni jima bilo lahko priti do tega naslova, konkurenca je bila zelo huda; sodniki nepopustljivi. Morala sta se izjemno potruditi, kar se vidi na njihovih močno oznojenih obrazih.









Zaželeli smo si dober konec odhajajočega leta in seveda vse dobro v NOVEM LETU.

foto: Juljan Grižon

Ni komentarjev: