3. april 2017

ZBOR ČLANOV 2017



Sodelovanje med Gobarskim mikološkim društvom Slovenske Istre in Osnovno šolo Dušana Bordona iz Semedele je odlčno. Poleg učnih listov, ki smo jih skupaj z Luko Koper uredili za oglede učencev po Učni poti po Luki Koper sodelujemo še pri vodenju učencev po drugih učnih poteh: v Smokvici, Movražu ... Kar nekaj let organiziramo zbor članov našega društva v prostorih šole. V zameno naše društvo pripravi razstavo svežih gob za učence šole in tudi za otroke Semedelskih vrtcev. Razstavo si ogledajo tudi starši otrok kot tudi drugi prebivalci Semedele.












Tudi letos 10.marca smo organizirali zbor naših članov v prostorih šole. V zakonsko predpisanem roku smo članom društva poslali vobilo s priloženim dnevnim redom, ki ga je predhdno obravnaval in sprejel Upravni odbor društva. Žal ugotavljamo, da se vsako leto zbora udeležuje vse manj članov, kar je zelo zaskrbljujoče. Ne glede na to je bil zbor sklepčen in je lahko sprejel predlagane sklepe. Vabilu so se odzvali naši prijatelji: Kulturno  društvo Šavrini in anka Šavrinke iz Gračišča, Prostovoljno gasilsko društvo iz Movraža, Ribiška družina iz Kopra, Gobarsko društvo iz Ribnice ... Nekateri so se nam za vabilo zahvalili in odsotnost  opravičili.












Predsednik g. Zdravko Sirotič je podal poročilo društva o opravljenem delu v preteklam letu in program dela za tekočeleto, Tajnica društva go. Mirjana Horvat je podala poročilo o delu UO in druga tajniška dela, finančno poročilo, predlog finančnega plana za tekoče leto, kot članica inventurne komisije tudi poročilo gospodarja. Predsednik komisije za izobraževanje g. Franc beger je podal poročilo o delu komisije za preteklo leto in program dela za naprej. Go. Ivana Bauman je podala poročilo Nadzornega odbora. Člani društva so po razpravi soglasno sprejeli vsa poročila in programe.











Prejšnja predsednica društva Go. Neda Skubin se je iz zdravstvenih in osebnih razlogov odločila - prenehanje dela v UO. Zbor članov je na predlog UO. go. Nedi za njeno dolgoletno delo na vseh področjih in delih v društvu podelil naziv častnega člana društva.











Ravnateljstvu šole se za sodelovanje iskreno zahvaljujemo.

Prispevek: Viktor Udovič
Foto: Jani Popit
Več slik si lahko ogledate tu

Ni komentarjev: